úterý 27. března 2012

Večerní procházka

Procházka místo sezení u televize. :) Proč ne, když bylo večer docela teplo a nechtělo se nám sedět na zadku doma... :) Tak jsme si šli radši protáhnout naše líné nohy. Na cestu nám svítily hvězdy... a také kolemjedoucí auta. A hned na první fotce je zachyceno oboje. :) Někdy se vyplatí položit chvíli foťák na zem. ;)

Jede auto tmou...

Samozřejmě jsme se nemohli vyhnout nejznámější dobříšské budově - zámku. :) Často bývá večer pěkně osvětlen, tak i nás zlákal, abychom se chvíli zastavili a znovu si prohlédli, jak je pěkný. I kostel Nejsvětější trojice je pěkně osvětlen, ale málokdy se mi ho povede nějak pěkně vyfotit... a z tohoto důvodu v tomto článku jeho obrázek není. ;)

Osvětlený zámek

Za zámkem jsme naše kroky nasměrovali k parku... Nevěděla jsem, že tu udělali osvětlení. Vždycky to tu v noci bylo dobrodružné, protože tu nebylo vidět ni na krok a najednou tohle. :) Ale díky tomu se zviditelnilo několik pěkných zákoutí.

Cesta k parku

Vrátka

Prošli jsme celou památnou alejí až směrem k ulici na Příbram, odkud jsme dál šli směrem k Mírovému náměstí. Cestou jsme potkali několik fotogenických keříků, povedly se jenom ty, co rostly pod lampou. A pak že pod lampou bývá největší tma. ;))

Stromeček

Na náměstí jsme si všimli podivné holosti... No jo, tak nám tu vykáceli jehličnaté keře před Českou spořitelnou. Tak jsem zvědavá, co tu zase odborníci na zeleň na Dobříši vymyslí. Na stránkách města jsem se dočetla, že se kdesi v okolí náměstí provádělo zmlazení keřů, tak doufám, že to nemá být toto. :)

Náměstí u lidušky :)

Cestou jsme šli kolem našeho oblíbeného Velblouda, ale protože jsme si nevzali peníze, mohli jsme se kouknout leda tak na karavanu velbloudů ve výloze a u toho si představovat nějakou dobrotu. :)

Velbloudi :)

Nožičky bolely... takže jsme pak zamířili domů. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za komentář, thank you for your comment! :)