úterý 1. září 2009

Pod Mariinou skálou

Jako bych to neříkala... že v této oblasti jsme víc než často... :)) Ale co se dá dělat, zřejmě je třeba, abych si tato místa řádně zažila a asi budou tvořit i páteř mojí diplomky (snad).

... Bylo pondělí, docela brzy ráno... sice byl ještě srpen, ale prázdniny už skoro končily a mnoho lidí tu nechodilo... Ten rozdíl byl velmi znatelný... i když se našlo mnoho lidí, co se neváhalo zastavit a zírat, co že to jako s tím metrem okolo skal děláme. :D ... Upřímně řečeno se těm nebožákům ani nedivím, asi bych taky čučela jako puk, kdybych to neznala. :) Ale co se dá dělat, bylo potřeba podél schodů na Mariinu skálu pracovat, tak se pracovalo. :))

Když uz jsem se zmínila o tom metru... :) Je to docela dobrá věcička, když je potřeba použít nějaké měřítko, následující fotografie není opravdu standardní - hned ze dvou důvodů: 1) obvykle fotíme zviřátka, která to mají nějaký ten pátek za sebou (cca 90 milionů let) a 2) nikdy jsem ještě neviděla takového prťavého slepýše! :)))

Miniaturní slepýšek :) (foto: Lenka)

Kontrolor pracovní kázně :) (foto: Lenka)

... Je to tu neskutečná krása, když se člověk odkloní od turistické trasy (i když je pravda, že lidí ubylo, i tak to byla síla, no:)). A jsem ráda, že tuhle možnost máme a že se tomu ještě stále dá říkat práce... ;)

Skály a lesy pod Mariinou skálou (foto: Jirka)

Budka na Mariině skále (foto: Jirka)

Ale na nějakou tu legraci je ještě čas... a když k tomu ještě příhodně svítí slunce ;)))

Autoportrét :) (foto: Lenka)

... Vyvstává jedna otázky... Mariino skálo, kdy Tě zase uvidíme??

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za komentář, thank you for your comment! :)